Gister heb ik echt héél makkelijk gegeten. Bij de supermarkt zag ik iets nieuws in de vriezer liggen. Nieuw of ik heb er altijd gewoon scheel overheen gekeken. Maar in ieder geval, er lagen een soort pizzadozen met 3 Turkse pizza's erin, oftewel Lahmacuns. Dit zijn een soort wraps met een kruidige vlees, tomatenpuree topping.
- Ik stopte 1 Lahmacun volgens de verpakking op 220 graden Celsius voor 3 minuten in de oven.
- Daarvoor en ondertussen sneed ik mijn groenten fijn. Ik gebruikte wortel, rode ui, rode paprika, snoeptomaatjes, komkommer en rucola. Een gedeelte deed ik op de warme Lahmacun en de rest deed ik in een apart schaaltje.
- Op de Lahmacun deed ik nog een beetje zazikisaus en ik rolde de 'wrap' dicht zoals je op de eerste foto ziet. Over de salade maalde ik wat verse peper.
- Ik deed de Lahmacun nog 3-4 minuten in de oven om te zorgen dat hij warm was en toen kon ik eten! Easy peasy!
Als toetje maakte ik bosvruchten-yoghurtijs. En dit was net zo simpel in elkaar te flansen!
- Gooi een doosje bosvruchten uit de vriezer (250 gram) in een kom.
- Schenk daar een scheut yoghurt bij en als je het iets zoeter wilt honing naar smaak.
- Maak hier een bevroren puree van met je staafmixer!
Super healthy en super makkelijk! En lekker, ook wel belangrijk.
Zo, ik heb een hele drukke en lange dag gehad. Deadlines! Dus ik kruip lekker m'n bedje in. Welterusten!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten