We begonnen met een duo van amuses.
Links een rilette van kabeljauw, Hollandse garnaaltjes, mini-paksoi, komkommer en een kruidencrème.
Rechts een rillette van stoofvlees, fijngesneden zilveruitjes en rood-gemarineerde paksoi en enoki paddenstoel.
Daarna kwam het voorgerecht.
Een scheermes-schelp gevuld met het eigen vlees, kingcrab, coquille, gele tomaatjes, zeekraal, zeewiersalade en een mousse van basilicum. Geserveerd met rijst en een saffraancrème.
Vervolgens kregen we een tussen amuse van wild zwijn, maar ik was zo aan het genieten van het eten en de avond dat ik helemaal vergeten ben om een foto te maken.
Toen ik erachter kwam dat ik nog foto's moest maken was ik al halverwege het hoofdgerecht.
Dit was een heerlijk stuk rib-eye steak. Begeleid met mini witlof, romanesco, zwarte rijst en een saus van gedroogde morilles.
Tot slot kregen we het dessert.
Van buiten naar binnen, hebben we eerst een gelei van ananas, een stuk brosse witte chocolade, dan een panna cotta van ananas, een tuile van drop en in het midden gemarineerde ananas met een bolletje witte chocolade ijs. Het geheel was gedecoreerd met stukjes venkel, drop en een crème van toffee.
We hebben het diner afgesloten met een kop koffie in de bar van het hotel. Al met al hebben we een fantastische avond gehad!
*De foto's hebben verschillende kleuren belichting, omdat het licht in het restaurant steeds een andere kleur wordt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten