Wat heb je nodig:
- Curry Madras kruiden
- Kip in stukjes gesneden
- Olie (Wij gebruikten wok-olie)
- Kokosmelk
- Groenten (Wij gebruikten een groentemix met broccoli, rode ui en sugarsnaps en hadden nog zoete aardappel en kikkererwten)
- Ketjap
- Sambal
- Knoflook, fijngesneden
- Noedels (Wij gebruikten kant-en-klare noedels die alleen warm hoefden te worden)
- Marineer de kip met een mix van de Curry Madras kruiden, een beetje sambal en wokolie.
- Schil de zoete aardappel, snijd in stukjes en kook deze gaar. Verwarm in een wok wat wokolie en bak de groentemix.
- Bak in een andere pan de kip gaar. Wanneer deze gaar is blus je de kip af met een klein scheutje ketjap en de fijngesneden knoflook.
- Voeg aan de groentemix een gewenste hoeveelheid Curry kruiden, sambal en kokosmelk toe.
- Als je tevreden bent met de smaak van de saus, voeg je de kip, kikkererwten en zoete aardappel toe om warm te worden.
- Voeg op het laatst ook de noedels toe en laat deze ook warm worden.
Eet Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten