Pagina's

dinsdag 13 januari 2015

Zoodles met tonijn


Gisteravond wilde ik iets gezonds eten, want ik had maandag veel te veel boerenkool gegeten. Toen ik mijn gigantische portie op had, heb ik ook nog eens een gedeelte van Sven zijn portie opgegeten. Vreetschuur Luus! Een slank en gezond maaltje was gister dus wel op zijn plaats. 
Ik maakte van een hele courgette noedels met mijn spirelli en liet dit met een beetje zout een halfuur uitlekken. Daarna sneed ik wat groene kool en bakte dit met een beetje olijfolie in een pan. Ik gooide er wat bevroren erwtjes bij en liet dat ook even bakken. Vervolgens gingen de zoodles in de pan om ze aan te bakken. Ik had nog een blikje tonijn met groenten in pittige saus in de kast liggen en heb dit samen met een teentje knoflook uit de knoflookpers toegevoegd. Tenslotte heb ik het geheel op smaak gebracht met zout, peper en een goede hoeveelheid chilipoeder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten