Wat heb je nodig:
- Pasta
- Broccoli in roosjes
- Pancetta
- Potje zwarte olijven
- Potje zongedroogde tomaten
- Pijnboompitten
- Een stuk Parmezaanse kaas
- Verse basilicum
- Potje pesto
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en leg de plakjes pancetta op een bakplaat met bakpapier. Bak ze 10 minuten in de oven en laat ze daarna afkoelen zodat ze krokant worden.
- Snijd een gewenste hoeveelheid zwarte olijven in plakjes en snijd zongedroogde tomaten ook klein. Rooster de pijnboompitten en schaaf de Parmezaan tot je 2 goede handen Parmezaanschilfers hebt.
- Kook de broccoli en de pasta gaar , giet ze af en doe ze samen in één pan.
- Scheur de basilicum in stukken en roer alle ingrediënten door elkaar, op één handvol Parmezaanse kaas en de pancetta na.
- Maak de borden op, verkruimel de pancetta en strooi de Parmezaanse kaas en pancetta over de pasta.
Buon appetito!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten